Uitzicht de mist in
Gisteren zijn we de Vesuvius gaan bekijken, of nee, eigenlijk moeten we zeggen beklimmen, want we hebben helemaal niks gezien. De Vesuvius heeft de hele dag in de wolken gelegen en was totaal niet zichtbaar. Na een lange steile wandeling bleek je ook boven geen hand voor je ogen te kunnen zien. We stonden bij de krater maar zagen niets meer dan mist.
"Gelukkig" hebben we op de top alles kunnen zien. De reisleider liet ons een boek zien met foto's hoe het er normaal uitziet. Nee daar wordt je vrolijk van... een half uur een steile wand oplopen en dan in een boek kijken dat ze aan de voet ook verkopen. Ook het beloofde uitzicht over Napels en Pompeii was niets meer dan mist.
Maar goed... Terug in Napels even de stad in en een stuk pizza gegeten (Napels is tenslotte de bakermat van de pizza's) en terug naar de boot.
De nieuwe tafelgenoten tijdens het diner waren wel heel gezellig (ze wonen in Manchester) en na het eten zijn we met hen nog een cocktail gaan drinken.

Het eten bij jullie moeder is heertlijk.
Lieve kindjes, geniet maar extra, van wat je wel ziet
Jammer van jullie uitstapje naar de Vesuvius maar
dat is overmacht. Ga er maar van uit dat de volgende uitstapjes wel de moeite zijn. Maar wat lees ik van die heerlijke cocktails dat moet alles toch weer een beetje goed maken. Leuk dat jullie mensen hebben ontmoet uit Manchester. Misschien wel een leuk vakantieadres. Wie weet.
Nou ik ga eindigen en tot de volgende keer maar weer.
groetjes Annelies
Ziet er allemaal goed uit hoor, jammer van de mist.
Maar gelukkig voor jullie hebben jullie nog een paar leuke dagen tegoed.
Geniet nog van jullie vakantie, ik kijk en lees aandachtig mee.
Greetz !!!